The Pand Hotel

Europa • België • Brugge

  • Star
  • Star
  • Star
  • Star
Boek nu

Pandreitje 16 • 8000 Brugge, België • +32 50 34 06 66www.thepandhotel.com

  • 26 Kamers
  • Boutique • Charming • Downtown

Dit romantisch boetiekhotel ligt op een uitzonderlijke locatie in de historische binnenstad. Een 18de-eeuws koetshuis werd omgetoverd tot een elegant en authentiek lifestylehotel. Waardevol antiek, originele kunstvoorwerpen en salons met houten lambrisering, haardvuur en sfeervolle verlichting zorgen voor een vleugje nostalgie. De charme kamers ogen warm en gezellig. De junior suites met Ralph Lauren stoffen, baldakijnen en hemelbedden ademen een sfeer van discrete luxe. Het champagneontbijt wordt u met de glimlach geserveerd. Dit hotel is winnaar van meerdere awards. Brugge op z’n best…

De charmante stad Brugge “Die Scone” heeft een onvervalste sfeer. Het goed bewaarde middeleeuwse stadscentrum ligt in een netwerk van schilderachtige grachten. Romantische zielen onder ons wandelen langs het Minnewater, of maken een ritje in een van de paardenkoetsen. Voor de fijnproevers onder ons heeft Brugge talrijke restaurants, voor elk wat wils.

The Pand Hotel situeert zich op een bevoorrechte locatie, in een rustige straat in het centrum van de stad, vlakbij de grachten en op een steenworp van de Grote Markt. Op de Markt vindt u het historische Belfort en het interactieve museum Historium. De belangrijkste winkelstraten vangen allen aan vanaf de Grote Markt.

Geniet van een uniek Champagneontbijt met volledige butler service, geserveerd in de landelijke sfeer van de ontbijtruimte. Een ruim assortiment gezonde en verse producten worden u aangeboden, vergezeld van vers ovengebakken brood en viennoiserie. Eitjes worden naar wens bereid op grootmoeders AGA-fornuis.

De bar in donkere en aubergine kleuren, met mahoniehouten meubilair en Chesterfield-zetel, baadt in een gezellige nostalgische sfeer, in het schemerlicht van de Jacques García-muurverlichting. Of ontspan met een drankje, een boek, een krant… in de hand op de rustige patio met fontein, een intieme oase van rust in hartje Brugge.

Elke kamer, hetzij groter, hetzij kleiner, is stijlvol ingericht met aandacht voor het kleinste detail. Ze stralen warmte, gezelligheid en verfijning uit. U kan kiezen tussen een Small Charming kamer, Charming Plus kamer, Junior Suite of Master Suite.

The Pand Blog

If you’re looking for accommodation for your romantic Bruges city break that matches the beauty, charm and heritage of this magnificent place, look no further than the romance and charm provided by The Pand. A proud member of the Small Luxury Hotels of the World, The Pand Hotel boasts 26 uniquely decorated rooms, an elegant lounge and library, a gorgeous kitchen (complete with “grandmothers AGA stove”), a traditional breakfast room, and a romantic, stylish bar. The hotel is continually ranked as a contender for the best hotel in Bruges, regularly topping the charts on travel sites and “Top 10” lists across the internet. Let’s explore why.

- Hamish Broughton

Reserveer nu, en ontdek The Pand, winnaar van meerdere awards. Brugge op z’n best…

Wenst u liever beroep te doen op de knowhow en de assistentie van een ervaren reisspecialist, dan verwijzen wij u graag naar uw lokale reisagent en naar de website van de reisorganisator Transeurope, op www.transeurope.com, door, actief in het toerisme sinds 1958.

close