In de spotlight

Laat u inspireren door

Styles & experiences

Bestel onze
inspirerende hotelgids

Alle hotels en resorts werden door ons persoonlijk bezocht en pas na een strenge selectieprocedure weerhouden. Wij zijn er dan ook bijzonder trots op dat wij de hotels en resorts, gegroepeerd onder het Stay Chic-label, mogen vertegenwoordigen. Zonder hun gewaardeerde bijdrage had onze inspirerende hotelgids en deze website niet tot stand kunnen komen.

Image Hotel Guide StayChic
   
Image Hotel Guide StayChic

Treed binnen in een magische wereld van glamour en raffinement. Wij hebben voor u een selectie gemaakt van stijlvolle feelgood-hotels, alle gekenmerkt door eenzelfde passie: zij willen uw verblijf tot een unieke en memorabele belevenis maken. Uw hooggespannen verwachtingen inlossen is hun ultieme doel.

Alle hotels en resorts worden gekenmerkt door een uitmuntende service. Hun uitstraling imponeert. Hotels met de grandeur van lang vervlogen tijden of met een vernieuwend eigentijds design volgen elkaar op. Klassiek wisselt af met strak en hip, aristocratisch met casual, stad met strand. Alle hotels en resorts werden door ons persoonlijk bezocht en pas na een strenge selectieprocedure weerhouden. Wij zijn er dan ook bijzonder trots op dat wij de hotels en de resorts, gegroepeerd onder het Stay Chic-label, mogen vertegenwoordigen. Zonder hun gewaardeerde bijdrage had dit boek niet tot stand kunnen komen.

Voor u ligt een inspirerende gids voor wie graag reist, voor wie kwaliteit primeert, voor wie enkel genoegen neemt met het beste en voor wie gewoon houdt van alles wat goed en mooi is.

Hoe uw verblijf reserveren?

In de ban van een van de stijlvolle hotels in dit boek? Wij treden niet zelf op als reisorganisator of reisbemiddelaar, het is enkel onze bedoeling u te inspireren en te bezielen. Om uw verblijf te reserveren kan u het hotel rechtstreeks contacteren via het telefoonnummer of de website vermeld op de hotelpagina.

Wenst u liever beroep te doen op de knowhow en de assistentie van een ervaren reisspecialist, dan verwijzen wij u graag naar uw lokale reisagent en naar de website van de reisorganisator Transeurope, op www.transeurope.com, door, actief in het toerisme sinds 1958.

close