In de spotlight

Laat u inspireren door

Styles & experiences

Bestel onze
inspirerende hotelgids

Alle hotels en resorts werden door ons persoonlijk bezocht en pas na een strenge selectieprocedure weerhouden. Wij zijn er dan ook bijzonder trots op dat wij de hotels en resorts, gegroepeerd onder het Stay Chic-label, mogen vertegenwoordigen. Zonder hun gewaardeerde bijdrage had ons inspirerende boek en deze website niet tot stand kunnen komen.

Image Hotel Guide StayChic
Image Hotel Guide StayChic

Treed binnen in een magische wereld van glamour en raffinement. Wij hebben voor u een selectie gemaakt van stijlvolle feelgood-hotels, alle gekenmerkt door eenzelfde passie: zij willen uw verblijf tot een unieke en memorabele belevenis maken. Uw hooggespannen verwachtingen inlossen is hun ultieme doel.

Hoe uw verblijf reserveren?

In de ban van een van de stijlvolle hotels in ons boek of op deze website? Wij treden niet op als reisorganisator of reisbemiddelaar, wij wensen u enkel te inspireren en te bezielen. Om uw verblijf te reserveren contacteert u direct het hotel, het telefoonnummer en de reserveringslink staan steeds vermeld op de hotelpagina in kwestie.

Wenst u liever beroep te doen op de knowhow en de assistentie van een ervaren reisspecialist, dan verwijzen wij u graag naar uw lokale reisagent en naar de website van de reisorganisator Transeurope, op www.transeurope.com, door, actief in het toerisme sinds 1958.

close