Sina Villa Matilde

Europa • Italië • Piëmont

  • Star
  • Star
  • Star
  • Star
Boek nu

Viale Marconi 29 • 10090 Romano Canavese, Italië • +39 01 25 63 92 90www.sinavillamatilde.com

  • 43 Kamers
  • Authentic • Charming • Green

U logeert in het hart van de regio Canavese, gekend voor haar gastronomie en middeleeuwe kunst. Het charmante hotel is ondergebracht in de voormalige residentie van een aristocratische familie (18de eeuw). Gelegen in een riant park, straalt het landhuis nog steeds de sfeer en de klasse van weleer uit. De mooie kamers reflecteren het rijke verleden. In de vroegere stallen vindt u nu het restaurant waar locale specialiteiten op een voortreffelijke wijze worden geserveerd. Een tennisveld, een openluchtzwembad en een spa kunnen hier uiteraard niet ontbreken. Hier wacht u een aristocratisch verblijf in een historisch pand.

Het dorp Romano Canavese, gelegen in het noorden van Turijn, op de grens met Valle d’Aosta, wordt gedomineerd door zijn hoge klokkentoren. De parochiekerk, de kleine kerk van Santa Marta, het adellijke paleis Villa Bocca en de noordelijke poort zijn enkele van de bezienswaardigheden.

Omgeven door de Alpen en talrijke wijngaarden, staat deze Canavese streek bekend om haar middeleeuwse kunst en gastronomische genoegens, maar bovenal om zijn uitstekende wijnen. Kleine dorpjes, kastelen, torens, landhuizen liggen her en der verspreid. Het stadscentrum van Turijn ligt op 45 km.

De luchthaven van Turijn ligt op 35 km.

Uitkijkend over het uitgestrekte park, vindt u de centrale hal, vergezeld van verschillende salons, ingericht met open haarden en antieke meubels. Een waar eerbetoon aan de oorspronkelijke schoonheid van het landhuis.

De voormalige stallen zijn omgetoverd tot een intiem gastronomisch restaurant, waar traditionele streekgerechten worden geserveerd. Bij mooi weer (in de zomermaanden) kunt u dineren op de oude veranda, met zijn zwart-witte kasseien. De romantische salons lenen zich uitstekend om te genieten van een aperitief, of digestief.

De Sina Wellness Club biedt de nodige ontspanning na een hele dag de Canavese streek te hebben verkend. Sauna, Turks bad, buitenzwembad en fitnessruimte zijn allemaal aanwezig. Op verzoek zijn spa-behandelingen mogelijk. Voor de sportievelingen onder ons, beschikt het landgoed over een privé tennisbaan.

Privéparkeergelegenheid is beschikbaar.

De villa (hoofdgebouw) herbergt 12 kamers, en de voormalige boerderij (bijgebouw) 31 kamers. Alle zijn verschillend ingericht, waardoor ze elk een unieke uitstraling hebben. Alle kamers zijn voorzien van een parketvloer of een tegelvloer. U kan kiezen tussen een Superior kamer, Deluxe kamer, of verschillende soorten Suites (tot 52 m²).

Reserveer nu, en geniet van een aristocratisch verblijf in een historisch pand.

Wenst u liever beroep te doen op de knowhow en de assistentie van een ervaren reisspecialist, dan verwijzen wij u graag naar uw lokale reisagent en naar de website van de reisorganisator Transeurope, op www.transeurope.com, door, actief in het toerisme sinds 1958.

close